Sijaishoitajien verkkovalmennus helmikuussa

5.2.2024
Sijaishoitajavalmennus

Perhehoitopalvelumme kasvaessa tarvitsemme mukaan joukkoomme perhehoitajien sijaisia, jotka huolehtivat sijaisperheisiin sijoitetuista lapsista perhehoitajien pitäessä vapaa päiviä. Kyseessä voi olla päivän, viikonlopun tai jopa viikon mittainen vuoro.

Sijaisperheissä lapset tarvitsevat pysyvyyttä elämäänsä, myös sijaishoitajien osalta.  Mikäli koet, että tällainen tehtävä sopisi elämäntilanteeseesi ja sinulla olisi kokemusta lastensuojelutyöstä, lasten kasvatus- tai hoitotyöstä, erityislasten kanssa toimimisesta, tai muutoin erityistä mielenkiintoa, motivaatiota ja sensitiivisyyttä toimia kyseisenlaisessa tehtävässä yksityiskodissa, niin tämä tehtävä voisi olla juuri sinua varten. Yhteistyökuntiemme toiveet huomioiden toivomme meille tulevien sijaishoitajien olevan vähintään 25 vuotta täyttäneitä.

SOS-Lapsikylä tarjoaa tähän mielenkiintoiseen tehtävään valmennuksen ja tuen.

Kartoitamme hakijoiden valmiudet tehtävään ja teemme sijaistuksesta aina kirjallisen toimeksiantosopimuksen.

Valmennuspäivät
15.2. klo 16.30-18.30
29.2. klo 16.30-18.30 
Verkkovalmennus, osallistuminen etänä Teamsin kautta

Ilmoittaudu mukaan:

Kati Piiparinen
Sosiaaliohjaaja, rekrytointi
044 557 0040
kati.piiparinen@sos-lapsikyla.fi

Martina Rönty
sosiaaliohjaaja, sijaishoitaja-asiat
044 790 7806
martina.ronty@sos-lapsikyla.fi