Sijaisvanhemmuus- ja tukiperheinfo 4.3. Kaarinassa

17.2.2023
Sijaisvanhemmuusinfot
Poika kiipeilee kiipeilytelineessa

Järjestämme sijaisvanhemmuudesta ja tukiperhetoiminnasta infotilaisuuden lauantaina 4.3. klo 12.00-14.00 Kaarinan SOS-Lapsikylässä (Luhtikatu 2).

Kerromme infotilaisuudessa SOS-Lapsikylän sijaisperheenä ja tukiperheenä toimimisesta sekä SOS-Lapsikylän tarjoamasta tuesta, rekrytointiprosessin vaiheista ja maksettavista korvauksista. Lisäksi kerromme myös sijaishoitajana toimimisesta SOS-Lapsikylässä.

SOS-Lapsikylän sijaisperheenä tarjoamme sinulle valmennuksen ja tuen sijaisvanhempana toimimiseen. Voit toimia sijaisvanhempana omassa kodissasi tai SOS-Lapsikylän omistamassa perheasunnossa.

SOS-Lapsikylän tukiperheenä pääset sitoutumaan merkitykselliseen vapaaehtoistyöhön, johon saat valmennuksen ja tarvitsemasi tuen SOS-Lapsikylän ammattilaisilta. Tukiperheenä toimiessasi perheessäsi käy tukilapsi tai lapsia noin kerran kuukaudessa. Järjestämme säännöllisiä tukiperhevalmennuksia.

Ohjelma – voit valita mihin osallistut tai osallistua kaikkiin:
Klo 12.00 Tietoisku tukiperhetoiminnasta
Klo 12.15 Tukiperheen kokemuksia
Klo 13.00 Tietoisku perhehoidosta
Klo 13.15 Perhehoitajan kokemuksia

Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Voit tulla paikalle myös koko perheen voimin – lapsille on tilaa leikkiä! Kahvi- ja mehutarjoilu.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Annamme mielellämme tietoa myös puhelimitse tai mailitse, jos et pääse infotilaisuuteen!

Jenni Oraby
p. 040 522 2017
jenni.oraby(at)sos-lapsikyla.fi