Sijaisvanhemmuus- ja tukiperheinfo 28.3. Jyväskylässä

Sijaisvanhemmuusinfot

Järjestämme sijaisvanhemmuudesta ja tukiperhetoiminnasta infotilaisuuden maanantaina 28.3. klo 18.00-19.30 Jyväskylän kaupunginkirjaston pääkirjaston (Vapaudenkatu 39-41, 40101 Jyväskylä) ensimmäisen kerroksen Wolmarinsalissa.

Kerromme infotilaisuudessa SOS-Lapsikylän sijaisperheenä ja tukiperheenä toimimisesta sekä SOS-Lapsikylän tarjoamasta tuesta, rekrytointiprosessin vaiheista ja maksettavista korvauksista. Lisäksi kerromme myös sijaishoitajana toimimisesta SOS-Lapsikylässä.

SOS-Lapsikylän sijaisperheenä tarjoamme sinulle valmennuksen ja tuen sijaisvanhempana toimimiseen. Voit toimia sijaisvanhempana omassa kodissasi tai SOS-Lapsikylän omistamassa perheasunnossa.

SOS-Lapsikylän tukiperheenä pääset sitoutumaan merkitykselliseen vapaaehtoistyöhön, johon saat valmennuksen ja tarvitsemasi tuen SOS-Lapsikylän ammattilaisilta. Tukiperheenä toimiessasi perheessäsi käy tukilapsi tai lapsia noin kerran kuukaudessa. Järjestämme säännöllisiä tukiperhevalmennuksia.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Annamme mielellämme tietoa myös puhelimitse tai mailitse, jos et pääse infotilaisuuteen!

Eija Leinonen
p. 0400 604 745
eija.leinonen(at)sos-lapsikyla.fi

Ari Takalo
p. 044 741 0625
ari.takalo(at)sos-lapsikyla.fi