Sijaisvanhemmuus- ja tukiperheinfo 13.1. Savonlinnassa

Sijaisvanhemmuusinfot

Järjestämme sijaisvanhemmuudesta ja tukiperhetoiminnasta infotilaisuuden torstaina 13.1. klo 17.00-18.30 Savonlinnan pääkirjasto Joelissa (Asemantie 5, 57100 Savonlinna).

Kerromme infotilaisuudessa SOS-Lapsikylän sijaisperheenä ja tukiperheenä toimimisesta sekä SOS-Lapsikylän tarjoamasta tuesta, rekrytointiprosessin vaiheista ja maksettavista korvauksista. Lisäksi kerromme myös sijaishoitajana toimimisesta SOS-Lapsikylässä.

SOS-Lapsikylän sijaisperheenä tarjoamme sinulle valmennuksen ja tuen sijaisvanhempana toimimiseen. Voit toimia sijaisvanhempana omassa kodissasi tai SOS-Lapsikylän omistamassa perheasunnossa.

SOS-Lapsikylän tukiperheenä pääset sitoutumaan merkitykselliseen vapaaehtoistyöhön, johon saat valmennuksen ja tarvitsemasi tuen SOS-Lapsikylän ammattilaisilta. Tukiperheenä toimiessasi perheessäsi käy tukilapsi tai lapsia noin kerran kuukaudessa. Järjestämme säännöllisiä tukiperhevalmennuksia.

SOS-Lapsikylän sijaishoitaja huolehtii sijaisperheisiin sijoitetuista lapsista perhehoitajien pitäessä vapaa päiviä. Kyseessä voi olla päivän, viikonlopun tai jopa viikon mittainen vuoro.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Annamme mielellämme tietoa myös puhelimitse tai mailitse, jos et pääse infotilaisuuteen!

Milla Koikkalainen
p. 044 761 4127
milla.koikkalainen(at)sos-lapsikyla.fi

Hanna Toiviainen
p. 044 761 4180
hanna.toiviainen(at)sos-lapsikyla.fi