Sijaisvanhemmuus- ja tukiperheinfowebinaari 10.3.

2.12.2021
Sijaisvanhemmuusinfot

Järjestämme sijaisvanhemmuudesta ja ammatillisesta tukiperhetoiminnasta infotilaisuuswebinaarin torstaina 10.3. klo 17.00-19.30.

Kerromme webinaareissa SOS-Lapsikylän sijaisperheenä ja ammatillisena tukiperheenä toimimisesta sekä SOS-Lapsikylän tarjoamasta tuesta, rekrytointiprosessin vaiheista ja maksettavista korvauksista.

SOS-Lapsikylän sijaisperheenä tarjoamme sinulle valmennuksen ja tuen sijaisvanhempana toimimiseen. Voit toimia sijaisvanhempana omassa kodissasi tai SOS-Lapsikylän omistamassa perheasunnossa.

Ammatilliseksi tukiperheeksi sopii perhe, jossa yhdellä vanhemmalla on soveltuva sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutus. Ammatilliseen tukiperheeseen tulevilla lapsilla on erilaisia erityistarpeita, joihin ammatillinen tukiperhe osaa paremmin vastata. Tukiperheenä toimiessasi perheessäsi käy tukilapsi tai lapsia noin kerran kuukaudessa. Järjestämme säännöllisiä tukiperhevalmennuksia.

Vaikka tässä infowebinaarissa keskitytään ammatilliseen tukiperhetoimintaan, ovat kaikki tukiperhetoiminnasta kiinnostuneet tervetulleita webinaariin.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Sijaisvanhemmuus to 10.3. klo 17.00-18.30
Ilmoittaudu tästä sijaisvanhemmuusinfowebinaariin 9.3. klo 12 mennessä.

Ammatillinen tukiperhetoiminta to 10.3. klo 18.30-19.30
Ilmoittaudu tästä tukiperheinfowebinaariin 9.3. klo 12 mennessä.

Voit osallistua toiseen tai molempiin kiinnostuksesi mukaan. Osallistuessasi molempiin, ilmoittauduthan kumpaankin erikseen. Lähetämme osallistumislinkin sähköpostiisi.

Rekrytoimme uusia sijaisvanhempia ja tukiperheitä ympäri Suomea ja tarvitsemme mukaan toimintaamme uusia perheitä.

Annamme mielellämme tietoa myös puhelimitse tai mailitse, jos et pääse webinaariin!

Sijaisvanhemmuus
Ari Takalo
p. 044 741 0625
ari.takalo(at)sos-lapsikyla.fi

Tukiperhetoiminta
Eija Leinonen
p. 0400 604 745
eija.leinonen(at)sos-lapsikyla.fi