Tervetuloa sijaisperheille tarkoitettujen asuntojen avoimiin oviin Kuopiossa!

19.2.2021
Uutiset

Haluaisitko asua tilavassa perheasunnossa Saaristokaupungissa kauniiden maisemien äärellä? Olisitko samalla valmis tarjoamaan lapselle vanhemmuutta ja kiintymystä? SOS-Lapsikylän tarjoama vahva tuki ja tilavat perheasunnot tarjoavat mahdollisuuden päätoimisena sijaisvanhempana toimimiseen.

Tervetuloa sijaisperheille tarkoitettujen asuntojen avoimiin oviin osoitteessa Kipparinkatu 1 A 11-12 (70840 Kuopio) torstaina 25.2. klo 17-19. 

Asunnot sijaitsevat juuri valmistuneessa upouudessa kerrostalossa lapsiperheiden suosimalla, turvallisella ja arvostetulla Saaristokaupungin alueella. Asunnot ovat kooltaan noin 160 neliöitä. Niissä on kuusi makuuhuonetta ja avarat yhteiset tilat. Näissä perheasunnoissa ja niiden lähellä on kaikki, mitä tarvitset sijaisperheenä toimimiseen. Sijaisvanhemmat saavat asunnon käyttöönsä edulliseen hintaan.
Katso tarkempi asuntoesittely >>

SOS-Lapsikylän sijaisperheenä tarjoamme sinulle valmennuksen ja tuen sijaisvanhempana toimimiseen. Voit toimia sijaisvanhempana omassa kodissasi tai SOS-Lapsikylän omistamassa perheasunnossa.

Toivomme, että tulet tapahtumaan vain terveenä. 

Huomioimme ja turvaamme tapahtumassa riittävät turvavälit, tarvittavat suojavälineet sekä hyvän käsihygienian. Suosittelemme vahvasti jokaiselle vieraalle maskin käyttöä. Käsihuuhde sekä maskit löytyvät heti sisääntulon luota. Neuvomme ja opastamme paikan päällä mielellämme. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan tutustumaan ja keskustelemaan!

Lisätietoja:
Jaana Kivinen
jaana.kivinen@sos-lapsikyla.fi
p. 044 756 2017